Днес група Будни българи внесохме в Прокуратурата списък  с 20

...
Днес група Будни българи внесохме в Прокуратурата списък  с 20
Коментари Харесай

БАРЕКОВ ДАДЕ НА ИВАН ГЕШЕВ СПИСЪК С 20 ЛИЦА, ПРОПУСНАТИ ОТ „ГУГЪЛ“ НА КИРИЛ ПЕТКОВ ПЛЮС РАЗСЛЕДВАНИЯ!

Днес група Будни българи внесохме в Прокуратурата списък  с 20 настоящи политици и олигарси, който да добави листата на Капитал и техния представител във властта Кирил Петков.

Първи двама в нашия лист са върха на айсберга на актуалната гранде корупция в страната, а другите са техни идеолози, спонсори, ползватели  и помагачи.

Редно е част от тях да приказват и като очевидци и клиенти на правораздаването какви финансови средства са вложили в плана на тандема измамници Петков & Василев.

Примерно е добре Цветан Василев да опише бил ли е корупционен обект на Асен Василев през 2913 година в качеството му длъжностен министър на енергетиката на Росен Плевнелиев от ГЕРБ. На каква цена това „ ново лице в политиката през днешния ден “ тогава остави държавните средства от енергийните сдружения в КТБ. Днес, когато плащаме шесторни сметки за токи парно не трябва да забравяме КОЙ и по какъв начин източи българската енергетика.

Прокопиев и Костов най-добре знаят по какъв начин си изпълниха банковите и офшорни сметки с пари от нея.

Докато страната е в ступор, кражбите вървят с цялостна пара и в нечуван размер. Няма свободни медии и няма воля циркът на подмяната с клоуна на олигархията Киро Петков да бъде компрометиран.



До

Иван Гешев,

Главен Прокурор на Р България

С копие до

Кирил Петков,

Министър-председател на

Р България

Уважаеми господа,

Бихме желали да предоставим лист с имена (допълнeние към оповестения подобен от министър-председателя Кирил Петков), добит явно единствено и само със съдействието на търсачката Гугъл. Ние, за разлика от господин Петков, ще използван както наши  лични следствия, по този начин и такива на сътрудници публицисти от други медии.

Лицата, на които считаме, че следва също да бъде особено внимение са следните:
Кирил ПетковАсен ВасилевЛена БориславоваИво ПрокопиевТеодор ЗаховИван КостовМина КостоваНикола Николов – идеолог на приватизацията и политическо-икономически наставник на схемите на Иво Прокопиев. Лидер на групата „ Агнешки главички “Цветан ВасилевСтамен ЯневНиколай Събев – спонсор на ППЯвор Драганов – спонсор на ППХристо Иванов –Дияна Дамянова – ПР на Кирил Петков и ППУправителен съвет на ББРУправителен съвет на ДККВаня Караганева /ДКК/Славчо Христов – идеолог на приватизацията на Златни пясъци и водач на кръга „ Олимп “, основен готвач и касичка на премиера Иван КостовКорнелия НиноваПламен Узунов – секретар на Румен Радев – за подаръчните торбички от митничари
Към по този начин посочените имена прилагаме следните сигнали, изявления и журналистически следствия:
Кирил Петков и Асен Василев – Приложение №1 – Разследване на Агенция ПИКИво Прокопиев – Приложение №2 – Публикация на проверяващия уебсайт АФЕРАИван Костов и Мина Костова – Приложение №3 – Разследване на Антикорупционен фронтНиколай Събев – Приложение №4 – Разследване на Сдружение „ Будните Българи ”Дияна Дамянова – Приложение №5Христо Иванов – Приложение №6
Дата: 15.02.2022 година

Град: София

С почитание,

Николай Бареков

/ГД „ Будните българи ”/

 ……………………………..

afera.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР